Бившият председател на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ публикува позиция

...
Бившият председател на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ публикува позиция
Коментари Харесай

Карадайъ заплашва да съди журналисти и анализатори

Бившият ръководител на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ публикува позиция в обществените мрежи по отношение на появилите се спекулации в медийното пространство за неговата оставка. 

Той написа, че в публичното пространство се разпространявали " внушения " и " откровени неистини " от публицисти, анализатори и към този момент някогашни членове на Движението. 

" Сериозните медии, публицисти и анализатори се опират на обстоятелства, а не на интриги, неистини, внушения, упоритости и мераци на избрани лица. Тези лица не могат да ангажират публичното внимание с нищо друго, с изключение на с сходни псевдоанализи и откровени неистини и внушения ", написа в позицията.

Той още веднъж напомня претекстовете за своята оставка. Бившият водач на разяснява и спекулациите около материалното си положение. Той е безапелационен, че всичко, което има, е заявено пред съответните институции. 

" Ако продължат с лъжите и внушенията, ще си потърся правата по правосъден ред.Позволявам си да прикани сериозните медии, публицисти, анализатори и коментатори да се базират на тествана информация и съответни обстоятелства ", написа още Карадайъ.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР